Wat biedt Rawdatacompany mij meer dan andere databases?
De meeste sales databases zijn gedateerd of  gebaseerd op bronnen die niet goed onderhouden worden. Met de database van Rawdatacompany ben je verzekerd van de meest up to date data, doordat we onze database completeren met alle data die openbaar op internet te vinden is.

Is deze manier van leadgeneration wettelijk toegestaan? 
Ja. Rawdatacompany maakt gebruik van openbare bronnen en combineert deze data tot een nieuwe database. Deze informatie is vrij toegankelijk en wettelijk toegestaan.

Hoe krijg ik mijn database zo effectief en up to date mogelijk? 
Door het toepassen van filters op de database specificeer je op doelgroepen die voor jou interessant zijn. 

Zijn er voorbeelden hoe Rawdatacompany kan worden toegepast? 
Jazeker! Stel je voor: je verkoopt vervangende batterijen voor e-bikes. Dan kun je zelf zoeken welke fietsenzaken de fietsen verkopen waar jouw batterij oppast. Die krijg je in een database aangeleverd, waarmee jij aan de slag kunt. Als je de potentiële klant belt, ben je dus al verzekerd dat jouw aanbod voor hem interessant kan zijn.  

Heb ik gegarandeerd succes? 
Jouw succes is een mix van onze data en jouw salesskills. Kortom: onze database geeft je gegarandeerd waardevolle leads. Een voorzet op maat. Maar je kopt zelf de bal in het doel.

Kan Rawdatacompany me helpen met die laatste stap? 
Onze sales consultants lopen al jaren mee in het salesvak. Ze bieden frisse ideeën en vernieuwende inzichten. En uiteraard kun jij daar ook gebruik van maken. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!